“Aquawell”: Konkurs za dizajn ambalaže za vodu

Bez autora
May 26 2013

“Aquawell Group AG”, uz podršku Agencije za strana ulaganja i promociju izvoza Republike Srbije (SIEPA), objavljuje poziv za dizajn pakovanja mineralne vode, koju će ova kompanija uskoro početi da proizvodi. Fabrika i postrojenja za skladištenje su trenutno u izgradnji u Kosjeriću, a kompanija je u potrazi za dizajnom flaše i etikete.Na konkursu mogu da učestvuju dizajneri, instituti, individualni dizajneri i kreativni studiji u Republici Srbiji, koji se bave industrijskim dizajnom.

“Aquawell”: Konkurs za dizajn ambalaže za vodu“Aquawell Group AG”, uz podršku Agencije za strana ulaganja i promociju izvoza Republike Srbije (SIEPA), objavljuje poziv za dizajn pakovanja mineralne vode, koju će ova kompanija uskoro početi da proizvodi.

Fabrika i postrojenja za skladištenje su trenutno u izgradnji u Kosjeriću, a kompanija je u potrazi za dizajnom flaše i etikete.

Na konkursu mogu da učestvuju dizajneri, instituti, individualni dizajneri i kreativni studiji u Republici Srbiji, koji se bave industrijskim dizajnom.

Obezbeđene su novčane nagrade za izabrane radove u vrednosti od 1.000 evra.

Za učešće na konkursu je neophodna registracija popunjavanjem prijave i slanjem biografije ukoliko se prijavljuje fizičko lice, odnosno prijave i kratke istorije studija/agencije koja se prijavljuje.

Registracija traje od do 3. juna, a predaja radova od 7. do 28. juna 2013. godine. Registracija se obavlja putem e-maila mirjana.aleksic@siepa.gov.rs ili milica.tomic@siepa.gov.rs.

Dopunska dokumentacija se dobija po slanju prijave za registraciju.

Dodatne informacije možete dobiti putem e-maila mirjana.aleksic@siepa.gov.rs ili milica.tomic@siepa.gov.rs, ili telefona 011/3398-550.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik